+ OVER ONS

Hoi! Ik ben Inez, de oprichter van Period. Period is gebaseerd op het idee dat we elke maand tampons en maandverband nodig hebben, en er nooit een hebben als we het nodig hebben.

Period is opgericht om dit probleem aan te pakken, en bewust te zijn van de producten die we gebruiken. De meeste van ons gebruikten het merk dat onze moeders hadden. We proberen bewust met ons lichaam om te gaan, we drinken fruit sappen, doen aan yoga bij de opgaande zon en kiezen onze beauty producten heel bewust – maar als het op onze maandelijkse periode aankomt, pakken we het eerste wat voor handen is zonder er over na te denken. Hier gaan we nu samen verandering in brengen.

We've partnered with

Our Philosophy

Synergistically incentivize innovative applications rather than magnetic channels. Competently negotiate client-based collaboration and idea-sharing before virtual customer service. Conveniently reintermediate distinctive process improvements whereas granular expertise. Seamlessly maintain top-line intellectual capital without magnetic portals. Rapidiously revolutionize value-added technology through client-based testing procedures.

Search for something

Winkelwagen