De biologische menstruatieservice Mijn period biedt de luxe dat je elke drie maanden een nieuwe box thuis gestuurd krijgt. Je hoeft hier door nooit meer na te denken of je wel genoeg spullen in huis hebt.

Omdat iedere menstruatie anders is, kun je zelf aangeven welke producten je graag gebruikt, hoe lang je ongesteld bent en hoe hevig jouw flow is. Van menstruatiecup tot tampons en maandverband, Mijn Period biedt het allemaal. "Zelf voel ik me soms ook een beetje down door mijn menstruatie en kan een extraatje in die periode dan ook heel goed gebruiken. Van chocolade tot een maskertje of bodylotion, ze kunnen in deze periode een wereld van verschil voor mij betekenen. Daarom wordt elke box voorzien van wisselende goodies. Dat maakt het abonnementsconcept niet alleen heel praktisch, maar ook extra leuk. 

Hiernaast helpt het kopen van de box ook een meisje een nood. Vele meisjes in derde wereld landen kunnen niet naar school als ze menstrueren. Mijn Period helpt bij aankoop van elke box een meisje in nood aan een menstruatiecup.

Search for something

Winkelwagen